SUGO NERO DI SEPIA 300g

Kód: K.006
Neohodnoceno
140 Kč

V minulosti se sepiové barvivo používalo jako inkoust, dnes se používá převážně v kuchyni čistě jako koření, v italské kuchyni se pak používá hlavně na těstoviny. V toskánské nebo benátské kuchyni zase na risotto.

Stačí uvařit italskou rýži, opéct kalamáry na kolečka a zamíchat s naší omáčkou a máte fantastické risotto, kterým všechny oslníte. 

Detailní informace

Detailní popis produktu

SLOŽENÍ: Guanciale (sušené vepřové líčko), bílé víno, sepiové barvivo, česnek, tomaty, chilli paprička, sůl, pepř.

SKLADOVÁNÍ: od 5°C do 21°C bez slunce     

TRVANLIVOST: 3 měsíce

VÁHA: 300g / 2 pěkné porce                           

PŘÍPRAVA:

1. Dejte vařit těstoviny přesně podle návodu výrobce (120g - 150g na porci, těstoviny doporučujeme dlouhé)

2. Do středního kastrolu vložte obsah omáčky ze sklenice a pomalu prohřejte, nevařte!

3. Uvařené a přeceděné těstoviny vložte do omáčky, promíchejte a servírujte

4. Nakonec panenský olej

Přejeme Vám dobrou chuť.

Vaše jediná on-line restaurace

Uvařeno šéfkuchařem,
doručeno k Vám domů nebo do práce.

Jste unavení z firemní kantýny, nemáte čas si zajít na oběd do restaurace nebo jen chcete mít zajištěné kvalitní jídlo na celý den?

MenuJak to funguje

Čerstvé suroviny.

Spolupracujeme s místními farmáři, abychom vám vařili ze sezónních surovin.

Jsme on-line restaurace.

Nejsme žádná krabičková dieta, přesto po našich jídlech nebudete mít hlad ani Vám nebude těžko. A bude Vám chutnat.

Vaříme ze sezonních surovin od lokálních dodavatelů.

Pokud to jde snažíme se servírovat Vám vše v bio kvalitě. Navíc ho dodáváme v kompostovatelných krabičkách.

Každý den vaříme minimálně šest jídel.

Ať už chcete snídani, oběd nebo večeři, u nás si vyberete! Naši šéfkuchaři mají léta zkušeností z předních českých restaurací.

Vaše jídlo je připravené vždy,
když jste připraveni i vy.

Dobrou chuť!

Tento týden vaříme